Gastroenterologi

Forskning der har betydning for dine patienters hverdag

Velkommen til! Her finder du information og viden om gastroenterologi, som du kan bruge i dit arbejde med IBD-patienter. Vi bestræber os på løbende at levere banebrydende løsninger inden for immunologi igennem dedikeret forskning og samarbejde, der er med til at hjælpe patienter, som lever med f.eks. IBD.

Vi har en bred behandlingsportefølje i forhold til de mest almindelige immunologiske og inflammatoriske sygdomme inden for reumatologi, gastroenterologi og dermatologi, som kan være med til at hjælpe dine patienter.

Mere_om_vores_forskning_i_IBD

Forskning og innovation der forvandler forløbet af IBD

Hos Janssen har vi altid været banebrydende inden for innovativ videnskab, hvor vi finder nye og mere effektive metoder til at forvandle sygdomsforløbet for patienter med IBD.

Det er vores mål at hjælpe sundhedspersonale og patienter til en hurtigere diagnose af autoimmune sygdomme, forbedre patienters adgang til de bedst mulige behandlinger, og at fortsætte med at levere ny og bedre medicin.

Hjemmeadministration og dosering der giver større frihed til IBD-patienter

En langsigtet håndtering af kroniske sygdomme som IBD kan være en udfordring. Og sygdomsforløbet kan være svært at håndtere, da det følger en uforudsigelig vej, hvor nogle oplever hyppige udbrud, og andre har lange, symptomfri perioder.

Her er det en fordel, at dine patienter er udstyret med viden og ressourcer til at kontrollere deres sygdom så effektivt som muligt med mulighed for at tage sin behandling derhjemme.

Langt de fleste, der har Crohns sygdom eller Colitis Ulcerosa, behøver en form for behandling. Formålet med behandlingen er at lindre og helbrede inflammationen, så dine patienter kan leve et aktivt liv med så få og beskedne symptomer som muligt. Her kan fleksibiliteten ved at tage sin medicin derhjemme være praktisk for patienter med IBD.

Gastroenterologi
Colitis_Ulcerosa

Vigtigheden af remission i IBD uden kortikosteroider

Mens behandlinger i dag har gjort en stor forskel i mange patienters liv, er der stadig et stort behov for medicin, der virker bedre, hurtigere og i længere tid.

Vi arbejder mod at ændre fremtiden for IBD-behandling. I samarbejde med dig og andre sundhedsfaglige specialister kan vi støtte patienter, så sygdommen fylder mindst muligt i deres hverdag.

Her kan det være afgørende for dine patienter, som lever med IBD, at de får en behandling der fokuserer på symptomlindring, men uden samtidig brug af steroidbehandling.

Viden og ressourcer, der kan hjælpe i dit arbejde med IBD-patienter

Crohns sygdom

Hvordan behandler du patienter med Crohns sygdom, så de kan leve et så aktivt liv som muligt?

Colitis Ulcerosa

Hvordan kan du behandle Colitis Ulcerosa for at forbedre patienters daglige liv?

IBD-ressourcer til dine patienter

Den rette viden og de rette ressourcer kan hjælpe dine patienter i IBD-behandling.

EM-65308 16.04.2021 -