Dermatologi

Velkommen til dig der er interesseret i psoriasis eller psoriasisgigt

Vedvarende lindring af psoriasis (PsO)

En langsigtet håndtering af kronisk sygdom som psoriasis kan være vanskelig.
Vi vil gerne gøre en forskel for patienter med kronisk sygdom.
I samarbejde med dig vil vi være med til at støtte patienter til en bedre hverdag med lindring af symptomer.

Betydning af livskvalitet for patienter med kroniske sygdomme

Med de rette ressourcer og rådgivning kan du støtte dine patienter til en bedre livskvalitet i en hverdag med kroniske sygdomme.
Forbedret hverdag med symptomlindring af psoriasisgigt

Vedvarende symptomlindring er vigtigt for patienter med psoriasisgigt for at bevare mobilitet og undgå ledskader. Effekt af behandlingen har en stor betydning og kan være afgørende for, at dine patienter får en bedre hverdag med færre symptomer.


Vedvarende respons er afgørende for patienter med PsA

Det er afgørende, at dine patienter har mulighed for en behandling, der har en vedvarende symptomlindring, så de kan fortsætte en behandling, der virker og mindsker deres smerter. Med målrettet behandling er dokumenteret respons en mulighed for PsA patienter.

Vigtigheden af tidlig diagnose for patienter med psoriasisgigt

Hos nogle patienter ser man psoriasisgigt i mild grad, mens det hos andre er et sværere forløb, der kan resultere i ledskader, hvis det ikke bliver behandlet. Tidlig diagnose er vigtigt for at undgå ledskader. For de fleste kan den rette behandling lindre smerter, beskytte led og bevare patienters mobilitet.

Få svar på dine spørgsmål

I mange tilfælde har patienter med psoriasisgigt også psoriasis. De har derfor behov for behandling af begge sygdomme. At kunne give patienter en behandling, der hjælper med at lindre symptomer ved både PsA og PsO kan gøre det lettere for patienter at leve med deres sygdom og øge deres livskvalitet.

Psoriasisgigt opstår ofte i tæerne eller de midterste og yderste fingerled. Psoriasisgigt kan dog vise sig forskelligt. Det kan blandt andet opstå i:

  • Rygsøjlen
  • Korsben/bækken
  • Håndled
  • Ankel
  • Skulder
  • Led mellem krave- og brystben
  • Knæ
  • Tæer
  • Midterste eller yderste fingerled

Udslæt fra psoriasis kan forekomme overalt på huden, men ikke på selve slimhinderne.

Psoriasis ses ofte på stræksider af leddene eller på ryggen. Psoriasis kan ofte ses på albuerne, forsiden af knæet, i hovedbunden eller på lænden. Psoriasis forekommer sjældent i ansigtet.

Hvad finder du bag login?

Her finder du mere information om psoriasis og psoriasisgigt, der kan støtte dig i behandling af dine patienter. Du får samtidig adgang til materialer og videoer med danske og internationale eksperter inden for områderne.

Hvem er siden målrettet til?

Siden er målrettet dig, der er sundhedsfaglig professionel. Det er nemt og hurtigt at få adgang til ressourcerne, du skal blot bekræfte autorisation.

Hvordan får du låst adgang op?

Har du allerede adgang/konto til Janssen Medical Cloud? Blot klik "login" for at få adgang til det spændende indhold. Er du ny bruger af Janssen Medical Cloud? Klik ‘Opret konto’ for at starte registrering. Bemærk venligst at adgang først er muligt når din sundhedsfaglige status er verificeret.

Leder du efter mere information?

For virksomhedsinformationer, kan du besøge janssen.com/denmark.

EM-150855 14.02.24 -