Janssens arbejde i onkologi

I mere end 30 år har Janssen forsket i onkologi sammen med specialister på området. Foruden hæmato-onkologi og gynækologiske kræftsygdomme, er vores forskning fokuseret på terapier mod solide tumorer.

Janssens arbejde i onkologi
Prostatakræft er et af vores fokusområder inden for onkologi

Prostatakræft er den hyppigeste kræftform blandt mænd i Danmark, og vores forskning er dedikeret til dette område med innovation og udvikling.Læs mere om vores arbejde med prostatakræft

At leve med prostatakræft

PROPAs hjemmeside kan du finde en online guide til prostatakræft. Guidens formål er at give information til mænd med prostatakræft og deres nærmeste, så de føler sig klædt godt på til at møde sundhedssystemet.


Vil du vide mere om livet med prostatakræft? Find interviews med prostatakræft patienter.


Se interviews

Få mere at vide om Janssens arbejde inden for prostatakræft

Janssens arbejde med prostatakræft

Patient videoer og podcasts

Hør patienter med prostatakræft fortælle, hvordan sygdommen påvirker deres liv.

Medicinsk information

Få mere at vide om prostatakræft. Hør eksperter forklare om den nyeste viden inden for prostatakræft.

Janssen Academy

Se tidligere og kommende events, som løbende bliver opdateret under Janssen Academy.

Vores arbejde i onkologi

Log ind og få adgang til mere information

Af juridiske årsager kan vi desværre kun gøre dette indhold tilgængeligt for sundhedsfaglige profesionelle. Hvis du ikke allerede er logget ind, kan du logge ind som læge, sygeplejerske eller farmaceut, og få adgang til relevant materiale om onkologi.

Se, lyt og læs om den nyeste viden

Vi vil gerne støtte dig og dine kollegaer med relevant information, downloads, videoer, event information og meget mere. Vi har praktiske spørgeskemaer og data-referater om diagnose og behandling af prostatakræft. Det hele er tilgængeligt online eller som downloads.

Find relevant materiale til din praksis

Du er også velkommen til at anvende vores bestillingsservice, hvor du kan bestille patientbrochurer og andet brugbart materiale til din daglige praksis.

Find mere information om Janssens arbejde i onkologi

Vores lægemidler

Læs mere om Janssens produkter inden for uro-onkologi.

Bestil materiale

Bestil patientbrochurer og andet materiale til din daglige praksis.

Hold dig opdateret: log ind eller opret en konto

Få adgang til endnu mere information om behandlingsmuligheder og ny viden inden for behandling af prostatakræft til sundhedsfagligt personale. Opret en konto eller log ind lige her.

Opret en konto

Ved at oprettet en konto kan du løbende holde dig opdateret på den nyeste information inden for behandling af prostatakræft. Få blandt andet adgang til kliniske studier og materiale om behandling.

Log ind

Hvis du allerede har en konto på Janssen Medical Cloud, kan du logge ind her. Du har adgang til studier, viden og materiale om behandling af prostatakræft, der kan støtte dig i dit arbejde med patienter.

CP-323126 -