Livet med prostatakræft

Få et indblik i livet med prostatakræft. Hør patienter dele deres fortællinger om, hvordan sygdommen påvirker deres dagligdag. Du finder både video og podcasts med patienter.

Livet med prostatakræft
Prostatakræft påvirker patienters dagligdag både fysisk og følelsesmæssigt

Ifølge Janssens undersøgelse Prostate Cancer: Living Not Just Surviving oplever en stor del af patienter, at de ikke kan udføre de samme aktiviteter, som de plejede at nyde før deres diagnose.[^2] Flere patienter oplever også træthed og udmattethed, samt at intimitet med deres partner bliver begrænset af sygdommen.[^2]

Hør patienter fortælle om livet med prostatakræft

Podcast: fortællinger fra patienter med prostatakræft

Hvordan finder (og fastholder) man optimismen, når diagnosen hedder ’uhelbredelig prostatakræft’?

Prostatakræft rammer både patient og de(n) pårørende. I vores nye podcast drøfter vi erfaringer med parforhold og prostatakræft. Vi møder Karin og Richard, som deler, hvordan uhelbredelig prostatakræft har påvirket deres liv de sidste otte år. Vi går tæt på sygdommens fysiske og psykiske konsekvenser for både patienten, men også de(n) pårørende.

CP-355688

Ramt af livet

Jesper er 46 år, far til tre og blev for to år siden ramt af alvorlig prostatakræft. Hør Jesper fortælle om lægens livsændrende besked. Om at føle både sorg, gå-på-mod og glæde over sin nylagte terrasse og positive prøveresultater, der giver lyst til livet, selv om man har en livstruende sygdom.

EM-58405

Tab af mandighed

Det er ikke unormalt, at mænd i behandling for prostatakræft føler sig ramt på deres mandighed. I denne podcast har du mulighed for at lytte med på en ærlig og åben samtale mellem patient, læge og psykolog, der snakker om livet og de udfordringer, der kan være forbundet med prostatakræft.

CP-266563

Find mere information om prostatakræft

Sygdomsstadier i prostatakræft

Få et overblik over de forskellige stadier af prostatakræft, og hvad der kendetenger de tidlige og sene stadier af sygdommen.

Diagnose og behandling af prostatakræft

Hvert år diagnosticeres ca. 4.500 mænd med prostatakræft i Danmark.[^1] Få et overblik over diagnose- og behandlingsmuligheder.

Hold dig opdateret: log ind eller opret en konto

Få adgang til endnu mere information om behandlingsmuligheder og ny viden inden for behandling af prostatakræft til sundhedsfagligt personale. Opret en konto eller log ind lige her.

Opret en konto

Ved at oprettet en konto kan du løbende holde dig opdateret på den nyeste information inden for behandling af prostatakræft. Få blandt andet adgang til kliniske studier og materiale om behandling.

Log ind

Hvis du allerede har en konto på Janssen Medical Cloud, kan du logge ind her. Du har adgang til studier, viden og materiale om behandling af prostatakræft, der kan støtte dig i dit arbejde med patienter.

Forkortelser: mHSPC: metastatisk hormonsensitiv prostatacancer. nmCRPC: ikke-metastatisk kastrationsresistent prostatacancer.

CP-323126 -