Hæmatologi


Vi tror på, at det er vigtigt at skabe endnu større bevidsthed om hæmatologiske sygdomme. En bedre forståelse af sygdommenes biologi, forbedret og tidligere diagnosticering, tidligere intervention og støttende behandling er afgørende for patienter.


Her på hjemmesiden får du adgang til relevant information og materiale, som kan støtte dig i dit arbejde med patienter, der lever med hæmatologiske sygdomme.

Din platform til viden om hæmatologi

Vores specialeområder

Vores specialeområder inden for hæmatologi er kronisk lymfatisk leukæmi, mantle celle lymfom, Waldenstrøms makroglobulinæmi, AL amyloidose og myelomatose.

Til sundhedsfaglige

Denne hjemmeside er til dig, der er sundhedsfaglig professionel. Du får adgang til information, video, podcasts og meget mere inden for hæmatologi.

Et patientfokus

I Danmark bliver cirka 2.350 patienter årligt diagnosticeret med en hæmatologisk kræftsygdom.[1] Vi arbejder dedikeret på at ændre prognosen for de patienter.


Hæmatologiske sygdomme

Få adgang til meget mere information om diagnose og behandling af de fire hæmatologiske sygdomme, som vi specialiserer os i.

Kronisk lymfatisk leukæmi (CLL)

Kronisk lymfatisk leukæmi er den mest udbredte form for leukæmi hos voksne i den vestlige verden.[2] Få meget mere at vide om CLL fra et sundhedsfagligt perspektiv.

Mantle celle lymfom (MCL)

60-100 patienter bliver årligt diagnosticeret med mantle celle lymfom i Danmark.[3] Læs mere om sygdommens karakteristika, diagnose og behandlingsmuligheder.

Waldenströms makroglobulinæmi (WM)

Der bliver årligt diasgnosticeret ca. 80 nye tilfælde af Waldenströms makroglobulinæmi i Danmark.[4] Læs meget mere om sygdommen, og hvordan du kan støtte patienter med Waldenströms makroglobulinæmi.

Myelomatose (MM)

Læs mere om Myelomatose


Få nyheder om hæmatologi direkte i din mail-indbakke

Bog
Beslutninger og valg

Bogen indeholder 10 personlige fortællinger med patienter og pårørende. De fortæller deres personlige historie om mødet med sundhedssystemet og den udfordring, det er at komme videre i livet efter diagnosen kræft i blodet, -knoglemarven eller -lymfesystemet.

Få mere at vide om vores arbejde i hæmatologi

Supportmateriale der støtter dig og dine patienter

Få adgang til video, podcasts og andet materiale, som du kan bruge i dit daglige arbejde med patienter.

Vores behandlingsmuligheder

Få mere at vide om Janssens behandlingsmuligheder til kræft i blodet, -knoglemarven eller -lymfesystemet.

Vi vil gerne høre fra dig. Kontakt os, hvis du har spørgsmål

CP-125807 - 15.06.2023 -